List produk hot di shopee

panduan shopee

Hai bertemu sekali lagi,

Kali ini saya nak share dengan anda jenis produk yang paling hot di shopee, tapi sebelum tu saya nak bagi tahu bahawa shopee adalah tempat paling sesuai bagi mereka yang dah rasa nak ubah selera berbisnes di platform yang lain seperti di shopee

Sememangnya FBads adalah platform diminati ramai, tetapi dengan adanya produk hot di shopee membuatkan ramai teruja ingin berbisnes disana. Sebulan sahaja Shopee dah mencapai lebih 10 juta carian. Memang power kan? sebab itulah ramai yang berubah angin ke shopee sekarang ni.

Apa yang saya nak share dengan anda adalah produk utama yang paling hot dishope, anda dah tak perlu cari apa dia produk hot di shopee kerana shopee dah sediakan untuk anda, best kan…so mari kita terjah website shopee apa yang paling hot

 

produk paling hot di shopee

produk paling hot di shopee

produk paling hot di shopee

Klik pada gambar untuk lihat size yang lebih besar

Ini adalah antara produk hot di shopee yang sempat saya print skrin untuk tatapan anda. Banyak lagi produk hot di shopee tapi¬† yang ini jer saya ambil sebagai contoh untuk anda. Produk ini kesemuanya dijual dikedai dan supermarket, tapi ada juga yang membeli di website shopee dengan jangkaan saya bahawa rakyat Malaysia tidak ada masa untuk keluar rumah membeli belah mungkin sibuk mengurus rumah tangga. hihihi…

Apapun sebagai peniaga online anda boleh menjual produk di shopee terutama yang baru nak mula berbisnes. Saranan saya anda pilih produk yang anda berkenan atau produk paling hot di shopee, anda deal dengan “tuan kedai” untuk dapatkan harga borong walaupun anda tak borong.

Bila dah deal anda dah boleh mula masukkan gambar produk anda dan mula menjual. Jika anda masih baru dalam shopee, jangan bimbang. saya nak kongsikan panduan khas yang boleh membantu anda memulakan bisnes di shopee dengan modal yang rendah. Panduan ini ada support group dan mudah untuk di follow.

JIka nak bisnes shopee anda meningkat cepat, dapatkan panduannya disini… bisnes shopee

Sebelum tu.. bagi anda yang nak dapatkan ebook percuma cara setup shopee boleh download disini untuk dapatkannya.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *