Terima Kasih Kerana Sudi Untuk Dapatkan Ebook Panduan Jana Income FRESH 15k Dalam 2 Minggu ...

"Nak SHARE sikit, nak motivate...
Student coaching ebook dapat RM15k dalam
2 minggu jer. Yeaayyy
Alhamdulillah.!"

untuk tengok  result dan apa yang dia buat, jom baca apa yang dia tulis di bawah

 

Hai...

Kali ni saya nak share dengan anda berkaitan dengan bagaimana brader akram ni boleh jana income RM15 dalam 2 minggu? Sangat Amazing la bro!.

Jika dilihat bisnes yang diceburi ini adalah  baru bagi dirinya, tetapi usaha yang bersungguh-sungguh untuk belajar bagaimana memulakan bisnes ebook sendiri dan beliau sendiri terkejut dapat jana income RM15k.

Jana income 15k bisnes ebook

Kata beliau untuk mencapai ke tahap ini beliau pergi mencari guru dan menuntut ilmu serta strategi dan teknik yang betul menghasilkan income yang sangat hebat ini.

Gabungan Ebook, Email Marketing, Landing page membantu beliau untuk melonjak lebih tinggi lagi dalam bisnes online berbentuk ebook ini. Semua yang dibelajar adalah baru baginya, bukan mudah untuk memahami apa yang dibelajar.

Sangat sukar pada permulaan tetapi tekad untuk berjaya membuatkan beliau buat sampai hasilnya meletop. Jika anda juga ingin seperti dia.. anda boleh dapatkan panduan rahsia bisnes ebook disini 

Apa keunikan yang ada pada Panduan Rahsia BInses EBOOK ni?

sampai boleh dapat 15K dalam 2 minggu

  • Panduan ini akan tunjukkan bagaimana anda nak korek idea melalui 3 benda. Dengan cara ini, anda mudah kenalpasti idea POWERFUL untuk hasilkan ebook. CONFIRM dah takde lagi alasan tiada idea untuk buat ebook. Video dalam modul 1 ini akan cover benda tu.
  • 1 cara SIMPLE nak tahu idea ebook anda tu ada market atau tak. Jadi saya tunjukkan bagaimana saya boleh validate dengan mudah samada ebook saya ini ada permintaan.
  • Panduan ini tunjukkan 2 teknik jika anda tiada idea untuk tulis ebook pun boleh mulakan bisnes ebook ini melalui 2 teknik ini. Dua-dua teknik ni guna idea orang lain.
  • Ada satu website ni yang  selalu refer yang boleh berikan idea untuk buat ebook. Saya akan tunjukkan website tersebut dan bagaimana saya korek idea dari website tu.
  • Dah ada ebook yang macam anda nak tulis tu di pasaran? Well  ada cara macamana nak buatkan ebook tersebut nampak unik dan value added dari ebook yang dah ada. Jadi tak perlu risau kalau idea yang anda nak buat sebagai ebook tu dah ada pasaran, still ada cara nak buatkan ianya UNIK.

Jika anda miliki panduan ini, anda akan dapat...

  • MODUL 1: BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA
  • MODUL 2: STEP BY STEP PRODUCT CREATION
  •  MODUL 3: TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH
  •  MODUL 4: TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH

Opsss....Nanti dulu, Saya Nak Bagi BONUS kepada anda dalam tempoh TERHAD ni...


BONUS 1: FB MOBILE LIST

BONUS 2: KOLEKSI AYAT EMAIL MARKETING
BONUS 3: KOLEKSI 43 AYAT SALESCOPY RM5ANGKA
VIDEO RAHSIA BISNES EBOOK ADVANCE

Jumlah Keseluruhan Harga PRODUK ini Adalah 

RM 1000

Tetapi kerana anda memang nak grab hari ni saya akan bagi harga kasih sayang khas untuk anda sahaja yang subscribe email disini iaitu dengan harga

 

 RM150 Sahaja

Offer A 100% Risk-Free Money Back Guarantee

Tiada risiko untuk anda rugi jika anda ikut step yang diajar dalam panduan ini.

Kalau info produk ini tidak memberi impak pada income anda selepas anda ikut semua step anda boleh minta wang dikembalikan jika mahu

Copyright © 2014. Your Company Name | DisclaimerPrivacy Policy | Tos

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.